Burger House élete

Burger House élete

Food truck

2015. augusztus 26. - BH Péter

Anno 2012 év elején (akkor voltunk 1 évesek) jött az ötlet, hogy mi lenne, ha lenne egy guruló egységünk?
Az ötlet jónak tűnt (hogy mennyire, azt mutatja az ötletet kicsivel később, nem csak szintén kitaláló és végrehajtó, hanem véghez is vivő Zing siker-story), úgyhogy tavasz végére már le is volt foglalva az autónk, de a megbeszélés értelmében csak 2012 szeptemberében tudtuk átvenni. Nem hajt a török, sőt az a fránya tatár sem, így 2012 decemberében készült el a képen szereplő designnal. Nagyon szép. Ja, nem :) De akkoriban még fejletlen volt a szépérzékem, nem voltak ilyen szép tapadósnaciban a srácok sem, az  ecsethajakról nem is beszélve, úgyhogy nézzétek el nekem :)

bufekocsink_1.jpg


Szóval kész van, itt van, nincs ilyen a piacon, de akkor mi mi a jó fenét csináljunk vele? Elkezdünk kilincselni, minden önkormányzatnál lepattanunk.Mielőtt valaki összeesküvést kiállt, mindenki más is, ezek a food truckok csak magánterületen üzemelnek jelenleg is.


Itt követtünk el egy óriási nagy hibát, nem ismertük fel a bulinegyed és a fesztiválok jelentőségét. 
Ehelyett mit csináltunk? Könnyű a válasz. Semmit.Végignéztük, hogyan nő ki a semmiből egy food truck generáció és csak pislogtunk. Mostanra meg már annyian vagyunk, hogy leejtesz valamit és egy food truckra esik :)
De hát azért vannak a hibáink, hogy tanuljunk belőlük :) Két év pauza után beindult a négykerekű és idén a Hamburgerday, az EFOTT után kigördült és a B.My Lake fesztiválon osztogatta a burgereket. 
Az már biztos, hogy most péntekre meghívásunk van egy Vituka Strand eseményre, Szeptember 4-6 food truck show, szeptember végén és október elején is lesz egy még nem fixált eseményünk, de október közepén megyünk Vácra pálinkafesztiválra is.

 
Időközben kategóriánkban tudtommal elsőként létrehoztunk egy előkészítő autót, benne rozsdamentes asztalokkal, hűtőkkel, mosogatókkal. Az engedélyező Hatósági elvtársnak örömében gyorsan nyomta az engedélyező pecsétet a papirosunkra  :)
Gyakorlatilag egy komplett mozgó konyhát és előkészítőt hoztunk létre, minden, akár fix üzletre vonatkozó előírásnak megfelelve ( dupla elszívás, elkülönített előkészítők, (még vákuumozógép is lesz:) ) külön kézmosók, sőt mivel fix ideám a tisztaság, ezért még az ajtókra külön kézmosót fogok szereltetni, nehogy valaki kintről koszos kézzel menjen vissza dolgozni)


Amit elfelejtettem megemlíteni, hogy kissé frissítettünk a designon, ez időtállóbb, kissé semleges design, de rohamtempóban kellett ötletelni és valami olyasmit szerettünk volna, amire pár hónap múlva nem nézünk úgy, hogy ezt nagyon elcsesztük :), így ez lett belőle:


fullsizerender.jpg

Legalább egy valaki dicsérje meg pls. Nem, nem a felszolgáló lánykát. Legalább valami ilyesmiket: Szép fehér. Tök jó, hogy vannak rajta betűk. 

"Még jobban hozzábújok. A szemem lehunyva, az orrom magába szívja szexi, Christian-és-fűszeres-pézsmás-tusfürdő illatát, a fejem a vállán. Az elmém kikapcsol, álmodozom, azt álmodom, hogy szeret."


hahahahaha.

Ne értetlenkedj, csak kiváncsi vagyok, hányan jutottak el idáig :)

naaaaa hello :) Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr437734656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása