Burger House élete

Burger House élete

Életünk pillanatai...

2015. augusztus 24. - BH Péter

Sziasztok!

Péter és Heni vagyunk, a Burger House street food étteremhálózat alapitói és tulajdonosai.

Sajnos nem tudunk arról a rossz szokásunkról leszokni, hogy a valóságot tárjuk az emberek elé, annak ellenére, hogy megértettük, az átlagember csak a szépre és jóra kiváncsi.

De sajnos az élet nem csak ezekből áll, kapunk pofonokat, érnek csalódások, mi ezeket is tolmácsolnánk.
Részben önzőségből, hisz nekünk is ki kell adni a fájdalmatés, jólesik ha velünk örülnek mások, hisz emberek vagyunk, szeretünk osztozni, jóban, rosszban. Részben pedig vannak visszajelzések, ami alapján sokan kiváncsiak életünk, éttermünk mindennapjaira, belső "titkaira".

A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy (talán elsőként ) egy blogot kezdünk el vezetni ezekről a nekünk, hol örömöt, hol fájdalmat okozó pillanatokról, étteremhálozatunk mindennapjairól.

Nem vagyunk írók, lehet, hogy csak egy rövid anekdota lesz, lehet, hogy egy vicces story, lehet, hogy egy fájdalmas pillanat, vagy csak egy ismeretbővitő poszt, még nem tudjuk, hogy ezeket miként tudjuk megfelelően tolmácsolni felétek.

Elsők között hamarosan következik, a McDonaldsba történt beépülésem története.

További szép napot nektek:
Péter és Heni

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr287454782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása