Burger House élete

Burger House élete

Köszönet!

2015. augusztus 25. - BH Péter

Régóta tartozom pár embernek köszönettel, olyanoknak akik kisebb-nagyobb dolgokban, de a kötelezőnél többet segítettek és ebben meglepő módon két konkurenciával kezdeném. Miért? Mert jó magyar szokásként nem szabadna segíteniük, de ők meglepő módon nem olvasták ezt a fejezetet :)

W35 Dani: Örülök, hogy a megismerkedésünk óta eltelt több mint két év alatt egyre jobban összebarátkozunk, köszönöm a tanácsokat, hogy néha lenyugtattál és tartottad bennem a lelket. Köszönöm a szakmai és privát beszélgetéseinket, hogy a nagy kollégakeresésben egymásnak próbálunk segíteni ajánlással. Tudd innen is, hogy sokra tartalak és az egyik legjobb szakember vagy barátom! 
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezen a szinten, nem egymás torkának esünk, hanem ilyen jó viszonyban tudunk lenni. Kívánom mindenkinek, hogy ilyen "konkurenciája" legyen! :)

Zing Ádám és a B.My Lake-es Zing csapat: A közelmúltos megismerkedésünkig nem tartottuk a kapcsolatot, de a sors úgy hozta, hogy egy fesztiválra kerültünk, ami miatt tanács kéréssel fordultunk Ádámékhoz, lévén náluk többet ebben az országban senki nem tud a fesztiválos értékesítésről. Hálistennek, mind írásban, mind későbbi találkozásunkkor Ádám nagyon segítőkész volt, sok apró jó tanácsot adott, ami megkönnyítette az eddigi legkomolyabb food truckos szereplésünket.
A lent lévő csapata pedig nagyon barátságos és kedves volt és nem mellékesen járt a kezük mint a villám :) Sokat tanultam tőlük, legfőképpen abból, hogy mennyire fontos, hogy kollégák egy csapatként dolgozzanak, úgy hogy mindenki tudja a saját dolgát! Gratula srácok, le a kalappal előttetek!

Nem ennyire kiemelve, de felsorolás szinten mindenképpen ugyanezen okból dicséret illeti  Robit a Tuningból, Petit a Finomitóból, vagy legújabb barátainkat a Zabáljcsak-os srácokat.
Mindannyian túlléptek a kötelezőn, és szakmailag vagy emberileg önzetlenül tudtak segíteni máson.
Őszintén örülök, hogy ismerhetlek titeket!

Zsolt, Peti, Kari, Mariann, kedves séf barátaink, ti akik nem restelltetek a saját szabadidőtökből eljönni hozzánk, vagy csak szakmai tanácsokat adni, vagy órákat végigbeszélgetni, ötletelni, akár késő éjszakába nyúlóan! Mindezt nem a bűnös anyagiakért, hanem kizárólag a szakma szeretete jegyében, hogy segítsetek nekem. Köszönöm, leírni sem lehet, hogy konyhafőnök hiányában ezek az akár apró tanácsok is milyen segítséget jelentenek.

Józsi: Nem gondoltam, amikor először találkoztunk, hogy ez több lesz, mint egy egyszerű vendégeskedés, de itt és most köszönöm mindazt a támogatást, amit időnként adtál! :) Sajnos ritkán tudunk közösen ötletelni, pedig hozzád hasonló tehetségek kellenének a magyar vendéglátásba, bánok minden percet amit elfecsérelsz máshol! Büszke vagyok rád, arra amit azóta elértél, így tovább barátom, ez a te pályád!

Heni: Veled kezdtem ezt az egészet és nélküled sehol nem tartanék. Példamutató a teherbírásod, az hogy mindent beleadva, a legnagyobb gondok közepette is maximálisan megpróbálsz mindent megtenni azért amit alkottunk! Boldog vagyok és köszönöm, hogy a társad lehetek!

Állandó fesztiválcsapatunk, azaz Lina, Árpi, Balázs, Roooland, és mégegy Árpi :) Mindegyikötöknek nagyon köszönöm amit tettetek, egy ilyen fesztivál olyan lemondásokkal is jár, ami pénzben ki sem fejezhető. Igyekszünk mindent megtenni, hogy később egy jó buliként emlékezzünk ezekre vissza, de ahhoz kell az a hozzáállás is, amit tőletek kapunk!  Még egyszer köszönöm!

Többi kollégám, aki mindennap tartja a frontot. Többen vagytok, mint amit itt normálisan fel lehetne sorolni, illetve ha véletlen kihagynék valakit, lenne ám nagy sértődés :) A jó kolléga megtalálása sok időbe és problémába telik, ez egyre inkább jellemző, de szépen, lassan minden helyen kialakul egy állandó mag, aki szeret ott dolgozni és megtesz mindent azért egyre jobbak lehessünk. Hálistennek egyre többen vannak, akik már több mint egy éve ( van olyan is aki 3!) dolgozik velünk, nagy örömünkre. A rosszat mindig könnyebb kiragadni, hát most kiragadom a jót:) őszintén köszönöm ( köszönjük ), hogy nálunk dolgoztok és megpróbálunk együtt valami jót adni a minket kedvelő vendégeknek! 

Értelemszerűen egy felsorolásból, mindig kimarad valaki, de ez a lista most ennyi emberről szól :) "Idegállapotban vagyok Maonika", hirtelen ennyien jutnak eszembe. A többieket meg majd meghívom egy fagyira :)

köszönöm:
Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr517732592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása