Burger House élete

Burger House élete

Hogyan tovább?

2015. augusztus 25. - BH Péter

Régóta érlelődik bennem ennek a blognak az ötlete, amiben leírhatjuk gondolatainkat és talán lesz is akit érdekel, hogy valakik, akik szívüket beleteszik a vendéglátásba milyen gondokkal és örömökkel, küzdenek, találkoznak.

Mostani posztunk az útkeresésünkről fog szólni, 1 nappal a B. My Lake fesztivál után irom a sorokat, sok új impulzus ért itt is minket, amik kihatással lesznek további életünkre.

Akik ismernek privátban, vagy követik a BH face oldalát, tudhatják, hogy lassan másfél éve keresünk konyhai vezetőt, egy valódi Chefet. Örömmel jelentem, hogy már csak 6ot kell aludni és megérkezik Zsolt, akihez én nagy reményeket fűzök. Szerintem nagyon tehetséges, fiatal chef, aki majdnem szabad kezet kap a konyhában és levezeti megújulásunkat.
Mi is lesz ez a megújulás? Egy valódi street's kitchen-t szeretnénk létrehozni, egy kisebb, street food és bistro ételekből álló étlappal, mellette nagy szerepet kapnának a tematikus időszakok, melyek során, egy-egy ételfajta vagy ország ( tervben a teljes világ, kitörve a hamburger-pizza-tortilla vonalból, de lényeg a street food ) határozná meg a chef napi ajánlatát. Ez egyenlőre csak a Teréz körúti (Nyugati téri )üzletünkre vonatkozik.
Ha sikerül jól egymásra hangolodnunk az ötlettel, Zsolttal, akkor egy érdekes, egyedi és legfőképpen nagyon változatos ízvilág kerülhet a tányérra. Mindenesetre  mi nagyon bizakodunk, Zsolt lelkes, szeptember elején érkezik, rövid aklimatizáció után belecsapunk a lecsóba.

Jut eszembe, ha valakinek lenne egy jó ötlete egy új névre ( mivel ugyebár ez a koncepció nem igazán mehet egy hamburgerező nevével ) annak nagyon örülnék. Egy volt ami igazán tetszett, de sajnos 2015-ben olyan névről álmodozni ami még nem foglalt :(
Mi lesz akkor a Burger House-sal? Semmi, ugyanugy megmarad, minden jelenlegi helyszínen kapható lesz, de tényleg nem lesz más, mint aminek indult, egy minőségi hamburgerező. A későbbiekben helyszíntől és igénytől függ, hogy egy egységünk csak hamburgerező ( tehát BH névvel ) fut, vagy pedig egy teljesebb street food étterem lesz(új névvel ), mely árulja a BH ételeit ( és mást is ) 

Szintén lényeges változásokat hozhat, hogy kerestünk befektetőt, aki átveszi a cégek gazdasági irányítását, mert a feladatok kezdtek minket kissé túlnőni és túlzottan leterhelni. Ha minden igaz ( előrehaladott tárgyalásokban állunk ) találtunk egy befektető jelöltet, aki ugyan nem ígért sokat, de remélhetőleg a mi szakmai irányításunkkal közösen, további fejlesztéseket és üzletnyitásokat tervezhetünk. Elég sok új, érdekes ötletünk van, egyenlőre bizakodom, hogy profibbá tudunk válni és minél több valósulhat meg ezekből.
Biztos lesznek akik attól tartanak, hogy ettől személytelenné válik a "brand", de a jelenlegi tárgyalások alapja pont az, hogy az csak velünk együtt müködőképes, nekünk viszont szükségünk van olyan partnerre aki a gazdasági irányítást, gondokat leveszi a vállunkról, mert már semmi szabadidőnk, pihenőnapunk nincsen.
Mivel sajnos nem is jelentkezett "nagy" befektető, ezért a jelenlegivel egy kisebb tervet valósítunk meg, anélkül, hogy kizárnánk további befektető csatlakozási lehetőséget. Tehát, ha valaki most szerezne tudomást erről a lehetőségről, a kapu még nyitva, nyugodtan jelentkezhet.

Ami még kiemelt hangsúlyt fog kapni a következőkben, az a food truckunk erőteljesebb használata.
Kis túlzással idén már most többet szerepeltünk kitelepülésen, mint eddig összesen és még 4 helyszínre biztosan megyünk az idén, de erről már egy másik posztban, túl sokat beszélek és még a végén mindenki elalszik :)

További szép napot: Péter és Heni


A bejegyzés trackback címe:

https://burgerhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr957731524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vova666 2015.08.26. 00:26:26

Bistro Perfecto? Bistro Bistrissima? La Bistro? Burger & Bistro? Copy - Taste ? (:)) Gourmet Bistro. The Bistro. Burger House Bistro. Néhány ötlet, hátha...Sok sikert!
süti beállítások módosítása